Velké slevy potrvají ještě týden: Jaké Black Friday produkty od Xiaomi bychom si koupili?

Pokud stále přemýšlíte, jakou elektroniku pořídit sobě a svým blízkým k Vánocům, máme pro vás několik tipů. Značka Xiaomi v rámci své probíhající slevové akce Black Friday až do 26. listopadu nabízí až 50% slevy na desítky svých produktů. My jsme pro vás vybrali čtveřici produktů, kterou bychom si v akční nabídce díky výhodné ceně klidně sami koupili.

Xiaomi 13T Pro je výkonný smartphone se slušným foťákem

Za akční cenu 16 700 Kč jde o velmi lákavou nabídku. Xiaomi do svého nového modelu 13T Pro umístilo kvalitní fotovýbavu, výkonný čip a rozhodlo se zatopit vlajkovým modelům konkurence.

Telefon nabízí 6,67palcový 144Hz AMOLED displej s jemným rozlišením 2712×1220. Je také vybaven procesorem Mediatek Dimensity 9200+, díky čemuž se skvěle hodí pro hraní her a sledování multimediálního obsahu.

Obrázek: Velké slevy potrvají ještě týden: Jaké Black Friday produkty od Xiaomi bychom si koupili?

Xiaomi 13T Pro jsme v redakci měli možnost otestovat. Smartphonu nic nechybí. Foto: Redakce inSmart.cz

Jednou z klíčových vlastností Xiaomi 13T Pro je jeho trojitý fotoaparát, na kterém Xiaomi spolupracovalo se značkou Leica. Telefon má velkou baterii o kapacitě 5 000 mAh a ultrarychlé nabíjení se 120W nabíječkou, která je součástí balení. Díky rychlé nabíječce máte dostatek energie na celodenní používání už během pouhých 20 minut nabíjení. Přidejte si odolnost proti vodě IP68 a máte tu téměř vlajkový model bez kompromisů.

Po slevě jde o opravdu zajímavou nabídku, a za cenu pod 17 000 Kč bychom se nebáli smartphone doporučit komukoliv, kdo chce skvěle vybavený smartphone za rozumné peníze.

Xiaomi Robot Vacuum S10 EU: Robotický vysavač s laserovou navigací

Xiaomi Robot Vacuum S10 EU je robotický vysavač střední třídy, který nabízí pokročilé funkce, jako jsou virtuální zdi a zakázané zóny, za akční cenu 5 390 Kč. S výkonným sacím motorem o síle 4000 Pa dokáže efektivně čistit různé typy podlah a povrchů. Laserová navigace LDS zvládá rychlé 360° skenování prostoru, díky čemuž si bleskově načte aktuální místnost a vyhne se překážkám.

S baterií o kapacitě 3200 mAh zvládne vysavač až 130 minut čištění na jedno nabití v standardním režimu. Dále je model vybaven několika senzory, které minimalizují riziko pádu nebo uvíznutí, a je možné jej ovládat dálkově pomocí aplikace Mi Home/Xiaomi Home, která umožňuje přizpůsobit režim úklidu a sledovat průběh čištění.

Obrázek: Velké slevy potrvají ještě týden: Jaké Black Friday produkty od Xiaomi bychom si koupili?

Laserová navigace patří k tomu nejlepšímu. Potěší i funkce stírání podlah. Foto: Xiaomi

Robotický vysavač je také kompatibilní s Google Home a Amazon Alexa, což umožňuje snadnou integraci do chytré domácnosti. Pokud hledáte robotický vysavač s přesnou laserovou navigací za cenu kolem 5 000 Kč, můžeme Robot Vacuum S10 EU od Xiaomi směle doporučit.

Xiaomi Outdoor Camera AW300: Kvalitní ochrana domácnosti za pár korun

Xiaomi Outdoor Camera AW300 je vynikající volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a cenově dostupnou venkovní bezpečnostní kameru. Nyní ji koupíte v akci za 890 Kč, což je sleva kolem 15 %. Tento model je vybaven rozlišením Ultra-HD 2K (3-Megapixel), díky čemuž poskytuje ostrý a detailní obraz. Kamera je vybavena nočním přísvitem s vestavěnými IR LED světly, což zajišťuje kvalitní obraz i v noci. Díky AI chytrému rozpoznání člověka a chytré aplikaci pro příjem notifikací budete mít perfektní přehled o všem, co se před vašimi dveřmi děje. Kamera také obsahuje vestavěný reproduktor a mikrofon s dosahem 7 metrů, který umožňuje komunikaci s lidmi a mazlíčky přes kameru.

Obrázek: Velké slevy potrvají ještě týden: Jaké Black Friday produkty od Xiaomi bychom si koupili?

Foto: Xiaomi

Další důležitou vlastností je její odolnost vůči extrémním podmínkám. Kamera má certifikaci IP66 a je tedy ideální pro stabilní provoz i ve venkovním prostředí s pracovní teplotou od -30°C do 60°C. Připojení je zajištěno přes Wi-Fi 802.11b/g/n na frekvenci 2,4 GHz. Kamera ukládá videa na microSD kartu (od 32 GB do 256 GB) nebo cloudové úložiště.

Redmi Buds 4 Lite: Levná bezdrátová sluchátka pod 500 Kč

Redmi Buds 4 Lite představují základní model sluchátek od renomované značky Redmi, která je součástí širšího portfolia společnosti Xiaomi. Tyto sluchátka jsou navržena tak, aby poskytla solidní kvalitu zvuku a pohodlné nošení za velmi přijatelnou cenu, což je charakteristické pro výrobky této značky.

Obrázek: Velké slevy potrvají ještě týden: Jaké Black Friday produkty od Xiaomi bychom si koupili?

Foto: Xiaomi

Redmi Buds 4 Lite jsou vhodná pro běžný poslech hudby, hovory nebo poslech podcastů, přičemž nabízejí standardní funkce, jako je například Bluetooth 5.3 připojení, integrovaný mikrofon a odolnost proti potu a stříkající vodě IPX4. Na jedno nabití vydrží 5 hodin, s nabíjecím pouzdrem pak zvládnou až 20 hodin. Potěší dotykové ovládání a možnost vybrat si z trojice barevných variant (bílé, černé a oranžové).

V kontextu probíhajícího Black Friday se Redmi Buds 4 Lite jeví jako ještě atraktivnější volba. Díky slevě se cena těchto již tak dostupných sluchátek dostala na 450 Kč.

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments
Obrázek: Výkonný notebook Huawei MateBook X Pro váží jen 980 gramů. Prodávat se bude i v ČR
Výkonný notebook Huawei MateBook X Pro váží jen 980 gramů. Prodávat se bude i v ČR
Obrázek: Svěřit osud lidstva umělé inteligenci? Jaderné zbraně jen pod lidskou kontrolou, zavázaly se USA se spojenci
Svěřit osud lidstva umělé inteligenci? Jaderné zbraně jen pod lidskou kontrolou, zavázaly se USA se spojenci
Obrázek: Apple dnes odhalí novou řadu prémiových iPadů. Co už víme a kde konferenci sledovat?
Apple dnes odhalí novou řadu prémiových iPadů. Co už víme a kde konferenci sledovat?
Obrázek: Automatizace v praxi: Amazon má ve skladech armádu 750 000 robotů, lidskou pracovní sílu prý nevytlačují
Automatizace v praxi: Amazon má ve skladech armádu 750 000 robotů, lidskou pracovní sílu prý nevytlačují
Obrázek: Jak spustit retro hry na počítači s Windows 11?
Jak spustit retro hry na počítači s Windows 11?
Obrázek: Konzole PlayStation 5 má skrytý internetový prohlížeč. Jak ho najít a spustit?
Konzole PlayStation 5 má skrytý internetový prohlížeč. Jak ho najít a spustit?
Obrázek: Tvrdí cizí lidé, že jim volalo vaše číslo? Poradíme, jak poznat podvodný spoofing
Tvrdí cizí lidé, že jim volalo vaše číslo? Poradíme, jak poznat podvodný spoofing
Obrázek: Podvodníci mohou volat z vašeho telefonního čísla i čísla banky. Proč operátoři nezasáhnou?
Podvodníci mohou volat z vašeho telefonního čísla i čísla banky. Proč operátoři nezasáhnou?