ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Při vyplňování registračního/kontaktního formuláře na stránkách poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Jsme si vědomi důvěrnosti vašich osobních údajů a působnosti zákona o ochraně osobních údajů.

PROHLÁŠENÍ K OCHRANĚ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Fyzická nebo právnická osoba provozující tyto webové stránky zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím těchto webových stránek, jakožto i všechny údaje získané z objednávek, dotazníků a anket, a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a provozovatel tyto údaje zlikviduje.

Provozovatel těchto stránek tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvedenými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům provozovatele. Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.

SHRNUTÍ

Vážíme si vaší důvěry a chráníme vaše soukromá data před zneužitím. Tyto informace shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili naše služby. Neposkytujeme je třetím stranám.

VÁŠ SOUHLAS

Používáním těchto webových stránek souhlasíte se shromažďováním a používáním informací o vás po neurčitou dobu. Dojde-li v budoucnosti k jejich změně, budou detaily nových pravidel publikovány.

ZÁSADY POUŽITÍ COOKIES

Cookies používáme pro zlepšení funkčnosti našich webových stránek a abychom lépe porozuměli, jak naši návštěvníci stránky, nástroje a služby používají. Ukládání cookies na vašem počítači nám usnadňuje personifikovat nebo zlepšit Vaši zkušenost s našimi stránkami při příští návštěvě.

Nepoužíváme Cookies ke sběru osobních údajů jako je vaše jméno; ovšem můžeme spojit informace v cookie s osobními údaji získanými od Vás jinou cestou (např. registrace na stránkách).

JAK MOHU ZMĚNIT NASTAVENÍ PRO COOKIES?

Nastavení cookies můžete kdykoli změnit (např. informace, kdy cookies jsou poslané na Váš počítač) kliknutím na odkaz níže. Pokud tak učiníte, je možné, že se nebudete moci na naše stránky zaregistrovat nebo používat funkce vyžadující registraci nebo sběr dat.

GOOGLE ANALYTICS

Tato internetová stránka používá službu pro analýzu návštěvnosti internetových stránek Google Analytics (od společnosti společnosti Google, Inc). Služba Google Analytics umožňuje pomocí souborů cookies analyzovat způsob užívání internetové stránky a vytvářet zprávy o aktivitě.