Pravý Black Friday 2023 je tady: Jací výrobci smartphonů a elektroniky mají nejzajímavější slevy?

Pravý Black Friday je nákupním svátkem, který připadá na poslední pátek v listopadu. Ačkoliv to dnes již prodejci a značky nedodržují a začínají se slevami o poznání dříve, stále si na tento konkrétní den často připravují ty nejzajímavější slevy a akce. Připravili jsme pro vás přehled zajímavých slev a akcí na českém trhu, který budeme postupně rozšiřovat.

Probíhající Black Friday někteří vylepšili o nové nabídky, jiní dnes se slevami teprve odstartovali. Tak či onak jde o ideální čas pro nákup elektroniky k Vánocům. Své produkty výrobci prodávají v tuto chvíli většinou za stejnou cenu napříč českými e-shopy. Doporučit směle můžeme Datart.cz, Alza.cz, Smarty.cz či MP.cz.

Obrázek: Pravý Black Friday 2023 je tady: Jací výrobci smartphonů a elektroniky mají nejzajímavější slevy?

Koukněte do vícero e-shopů, třeba narazíte na nějaký ten skrytý klenot. Foto: Unsplash

HONOR

Hledáte výkonný smartphone se skvělým displejem a fotoaparátem? HONOR Magic5 Pro patří k nejlepším telefonům současnosti. V rámci Black Friday slev ho místo 28 000 Kč koupíte za 21 000 Kč, což je lákavá nabídka. Pokud hledáte levnější model s dlouhou výdrží, koukněte se např. po Magic5 Lite, který ve slevě koupíte místo 8 000 Kč za 6 000 Kč.

Úvodní fotografie: Se souhlasem Honor

Fotoaparát v hlavní roli. Magic5 Pro fotí skvěle. Foto: Se souhlasem Honor

Xiaomi

Xiaomi je známé svou obsáhlou nabídkou produktů. Vedle chytrých telefonů má značka v nabídce také robotické vysavače, čističky vzduchu či třeba vybavení do kuchyně v podobě horkovzdušné fritézy a chytré konvice. Pokud hledáte povedený smartphone s téměř vlajkovou výbavou, možná vás zaujme Xiaomi 13T Pro, které nyní místo 21 000 Kč koupíte za 16 800 Kč. Xiaomi Black Friday potrvá až do 26. listopadu.

Obrázek: Pravý Black Friday 2023 je tady: Jací výrobci smartphonů a elektroniky mají nejzajímavější slevy?

Xiaomi 13T Pro je stylovka s dobrou výbavou. Foto: Redakce inSmart.cz

vivo

Chytré telefony kam se podíváš. Značka vivo své designové smartphony a fotomobily taktéž zlevnila. Fotomobil vivo X90 Pro nyní koupíte pod 23 000 Kč, stylovku pro mladé v podobě vivo V29 5G pak za 6 000 Kč.

Obrázek: Pravý Black Friday 2023 je tady: Jací výrobci smartphonů a elektroniky mají nejzajímavější slevy?

X90 Pro patří k nejlepším fotomobilům. Vděčí za to i spolupráci značky vivo s odborníky z ZEISS. Foto: Redakce inSmart.cz

Huawei

Huawei se na českém trhu naplno obul do nositelné elektroniky. Chytré hodinky a bezdrátová sluchátka tvoří hlavní část prodejů značky a nutno podotknout, že v těchto segmentech patří ke špičce. Z aktuálních slev doporučujeme např. chytré hodinky s měřením tlaku a EKG, které dokonce mají i zdravotní certifikaci. Huawei Watch D koupíte v rámci Black Friday akce za 8 800 Kč. Huawei Watch GT3 šly s cenou také dolů a v dámské verzi Elegant White nyní vyjdou na sympatických 4 200 Kč.

Obrázek: Pravý Black Friday 2023 je tady: Jací výrobci smartphonů a elektroniky mají nejzajímavější slevy?

Chytrý šperk v podobě Watch GT4. Takové Huawei umí. Foto: Redakce inSmart.cz

Samsung

Příjemně kompaktní smartphone Samsung Galaxy S23 nyní místo 20 500 Kč pořídíte za sympatických 17 900 Kč. Se slevou pořídíte i levnější Samsung Galaxy A33, který místo 7 000 Kč vyjde na 6 300 Kč. Ve slevě najdete i projektory, televizory či třeba SSD disky.

Infinix

Již tak levný výrobce smartphonů Infinix zlevnil v rámci Black Friday své zařízení Note 30 PRO ve verzi 8GB/256GB o 13 %, tedy na příjemných 5 200 Kč. Za tuto cenu získáte smartphone s AMOLED displejem a 108Mpx fotoaparátem. Jako dárek navíc získáte bezdrátovou nabíječku. Pokud hledáte levný telefon s dobrým poměrem cena/výbava, jde o zajímavou volbu.

Obrázek: Pravý Black Friday 2023 je tady: Jací výrobci smartphonů a elektroniky mají nejzajímavější slevy?

Note 30 Pro má skvělý poměr cena/výkon. Infinix na této kombinaci staví svůj brand. Foto: Redakce inSmart.cz

Doogee

Hledáte telefon, který vydrží skoro všechno? Doogee S100 Pro 12GB/256 GB má absurdně velkou 22000mAh baterii, což je přibližně pětinásobek proti běžným smartphonům. Má také slušný procesor MediaTek Helio G99 a zvýšenou odolnost IP69K včetně voděodolnosti. Smartphone je nyní o 13 % levnější. V praxi tak vyjde na slušných 8 700 Kč.

ASUS

Smartphony, notebooky či konzole. ASUS v rámci Black Friday zaujme napříč portfoliem. Milým překvapením je skvělý malý smartphone Zenfone 9, který potěší milovníky malých telefonů se svým 5,9″ AMOLED displejem a výkonným čipem Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Má také 50Mpx fotoaparát stabilizovaný gymballem, který se postará o kvalitní videa z ruky. Při slevě 19 % vyjde místo 17 300 Kč na sympatických 14 000 Kč.

Obrázek: Pravý Black Friday 2023 je tady: Jací výrobci smartphonů a elektroniky mají nejzajímavější slevy?

Asus Zenfone 9 je malý a skvěle vybavený telefon. Zdroj: Se svolením GSMArena

Zmínit musíme i výkonnou handheld konzoli ASUS ROG Ally, která ve slevě vyjde místo 19 500 Kč na 17 000 Kč či notebook ASUS Zenbook S 13 OLED, který vyjde na 28 000 Kč místo 30.

Motorola

Motorola zlevnila trojici svých telefonů v čele s dobře vybaveným modelem Motorola Moto G72 s 6,6″ P-OLED displejem a 8GB RAM. Smartphone po slevě vyjde na 4800 Kč z původních 5500 Kč. V akci je nyní i Moto G54 5G, která stojí místo původních 6200 Kč sympatických 5000 Kč.

Ne všichni hrají fér: Jak se nenachytat na falešné slevy?

Ještě před několika lety bylo v Česku běžné, že byly avizované slevy mnohem nižší, než ve skutečnosti tvrdí. Změnila se legislativa i přístup samotných e-shopů, kteří jsou nyní i pod větším dohledem. Velkou zásluhu na tom má projekt Hlídač shopů, který hlídá největší hráče české e-commerce scény.

Obrázek: Pravý Black Friday 2023 je tady: Jací výrobci smartphonů a elektroniky mají nejzajímavější slevy?

Rozšíření do prohlížeče je nejpohodlnější cestou, jak si skutečnou výši slev zkontrolovat. Foto: Redakce inSmart.cz

Na stránce hlidacshopu.cz si můžete snadno ověřit, zda je udávaná sleva pravdivá a nejde jen o lživé ohnutí původní ceny. Skvělým pomocníkem je rozšíření do prohlížeče, které si můžete zdarma nainstalovat i vy. Budete tak mít přehled nejen o pravdivosti slev, ale také o jejich vývoji. Více o rozšíření do prohlížeče najdete v našem článku.

Koukněte do vícero e-shopů, ušetříte

Black Friday neminul prakticky žádného z obchodníků. Své slevy představili jak ti velcí, tak ti malí. Při výběru produktů se v těchto dnech vyplatí navštívit vícero e-shopů a cenových srovnávačů. Šance, že při troše pátrání narazíte na lepší cenu je nyní velká. Lepší ceny očekávejte spíše u velkých hráčů, kteří mohou jít s cenami agresivněji dolů.

Zdroj: Redakce inSmart.cz

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments
Obrázek: Výkonný notebook Huawei MateBook X Pro váží jen 980 gramů. Prodávat se bude i v ČR
Výkonný notebook Huawei MateBook X Pro váží jen 980 gramů. Prodávat se bude i v ČR
Obrázek: Svěřit osud lidstva umělé inteligenci? Jaderné zbraně jen pod lidskou kontrolou, zavázaly se USA se spojenci
Svěřit osud lidstva umělé inteligenci? Jaderné zbraně jen pod lidskou kontrolou, zavázaly se USA se spojenci
Obrázek: Apple dnes odhalí novou řadu prémiových iPadů. Co už víme a kde konferenci sledovat?
Apple dnes odhalí novou řadu prémiových iPadů. Co už víme a kde konferenci sledovat?
Obrázek: Automatizace v praxi: Amazon má ve skladech armádu 750 000 robotů, lidskou pracovní sílu prý nevytlačují
Automatizace v praxi: Amazon má ve skladech armádu 750 000 robotů, lidskou pracovní sílu prý nevytlačují
Obrázek: Jak spustit retro hry na počítači s Windows 11?
Jak spustit retro hry na počítači s Windows 11?
Obrázek: Konzole PlayStation 5 má skrytý internetový prohlížeč. Jak ho najít a spustit?
Konzole PlayStation 5 má skrytý internetový prohlížeč. Jak ho najít a spustit?
Obrázek: Tvrdí cizí lidé, že jim volalo vaše číslo? Poradíme, jak poznat podvodný spoofing
Tvrdí cizí lidé, že jim volalo vaše číslo? Poradíme, jak poznat podvodný spoofing
Obrázek: Podvodníci mohou volat z vašeho telefonního čísla i čísla banky. Proč operátoři nezasáhnou?
Podvodníci mohou volat z vašeho telefonního čísla i čísla banky. Proč operátoři nezasáhnou?